Frank Petersen, Rødmose Handel præsenterer :

 

Klassiker Log

En elektronisk Logbog for klassiske biler og motorcykler

 

 

 

Klassiker Log kan :

 

-        Administrere et vilkårligt antal køretøjer.

 

-        Samle registrering af alle tænkelige stam-oplysninger til dit køretøj. Alt fra registrerings-nummer til motor-data !

 

-        Give dig mulighed for at registrere såkaldte ”begivenheder”. F.eks. et syn, at arrangement, en reparation, sæson-start/slut osv. Alt dette er begivenheder, som lægges ind efterhånden, som de opstår.

 

-        Give dig mulighed for at registrere dit køretøjs historie med billeder og ind-scannede dokumenter.

 

-        gøre, at du kan genfinde en begivenhed med dato, evt. et kilometertal, en pris, et valgfrit antal billeder – ja, selv forbrugte reservedele ved reparationer.

 

-        Skabe OVERBLIK. Efterhånden som begivenheder registreres, vil programmet automatisk opsummere økonomi osv !

 

-        give mulighed for at definere et antal ”faste opgaver” med valgfri tekst. Dvs. opgaver, der skal ske på faste kilometer-tal og/eller frekvens. F.eks. syn eller olieskift. Programmet vil så grafisk vise, hvor tæt man er på, at disse opgaver skal foretages !

 

-        Lave fri-tekst søgning.

 

-        Hvis du har mange køretøjer, kan du få et billede af det enkelte køretøj op på indgangs-skærmen.

 

-                           Hjælpe dig til at få overblik over benzin-økonomi.

-                            

 

Forestil dig, at du renoverer motoren. Du laver en begivenhed med total-pris, billeder af processen undervejs og alle forbrugte reservedele. Samt alle dine kommentarer, som du taster ind, når du kommer ind fra garagen om aftenen. Glæden ved at kunne fastholde og genopleve den slags lykkelige begivenheder er stor. Andre, der skal lave det samme stykke arbejde, vil med garanti kunne få glæde af den registrering, du har lavet.  

 

Det er endvidere også vigtigt at sige, at man er faktisk forpligtiget til at registrere den slags information. Uanset hvordan eller hvornår skal køretøjet videre til nye ejere engang, og for disse er det uvurderligt at vide, hvad der er sket i køretøjets liv.

 

Du har med garanti selv bandet over manglende information fra tidligere ejere !!!  :-)