RØDMOSE HANDEL

Rødmose Handel :

 

Et forsøg på at lave en ’low-budget’ forretning i DK.

Da Rødmose Handel blev startet var én af kongs-tankerne, at forretning skulle kunne køres med et minimum af omkostninger og arbejdsindsats. Som årene er gået, må jeg dog konstatere, at disse forsøg er slået fejl. I de 15 år, der er gået, er omkostninger til bogføring/regnskab, gebyrer til bank og postvæsen og teknisk udstyr gået på en decideret himmelflugt. Samtidig har vi ikke set os i stand til at kompensere alle disse omkostninger i prisstigninger på delene, hvorfor indtjeningen er endt med at være utilfredsstillende.

 

Fra 2008 har postvæsenet standset for opkrævningspakker, hvorfor alle varer skal betales forlods eller afhentes kontant ! Alm pakkeporto er også tæt på at nå 100 kr nu og køerne på de posthuse, der er tilbage, er meget lange, hvorfor jeg spilder meget ubetalt tid med at stå i kø.

 

Overvejelserne om hvad jeg kan gøre, er ikke slut, men det vil straks medføre at forsendelse kun vil ske 1 eller 2 gange om ugen, i hvert fald til private kunder.

 

Direkte benyttelse af kreditkort har været overvejet, men problemet er at også her, at indbygning af dette i internet-handelen kræver et stort gebyr og månedlig betaling til en clearings-service. Desuden hæfter vi for en del af et evt. kort-misbrug.

 

I stedet for anbefales bankoverførsel.

An attempt to run small business on the internet.

When we started up for 10 years ago our thoughts was to establish an internet service with small costs and with so few means as possible. It turned out that there were some people in other parts of the world interested in buying parts.

 

But last year many countries closed down for COD from Denmark (or Denmark closed for it TO some countries- I don’t know).

 

Using credit cards could be a choice but this requires a clearings-service in DK, which is quite expensive seen in relation to the few customers abroad.

 

We recommend using www.paypal.com .  See comments on the page about business terms!

 

If paypal is not acceptable we are bound to receive payment in advance for most countries. To eliminate misunderstandings concerning parts I normally offer to email a photo of the requested parts before shipment.